Assassin’s Creed Revelations (Playstation 3)

10.00

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • 1 komad!
  • Dobna granica: 15+
  • Žanr:  Akcijsko-pustolovna video igra, Stealth igra, Nelinearno igranje, Adventure

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Opis

assassin’s Creed Revelations – Dva ubojice, jedna sudbina.

Kada čovjek dobije sve svoje bitke i porazi sve svoje neprijatelje; što mu preostaje postići? Ezio Auditore mora ostaviti svoj život iza sebe u potrazi za odgovorima, u potrazi za istinom. U Assassin’s Creed® Revelations, glavni ubojica Ezio Auditore hoda stopama legendarnog mentora Altaïra, na putu otkrića i otkrovenja. To je opasan put — onaj koji će odvesti Ezija u Carigrad, srce Otomanskog Carstva, gdje rastuća vojska Templara prijeti destabilizirati regiju.

Uz kulminaciju Eziove nagrađivane priče, rafinirano i prošireno mrežno iskustvo za više igrača vraća se s novim i dodatnim modovima, kartama i likovima, što vam omogućuje da testirate svoje ubojite vještine protiv drugih iz cijelog svijeta.

Ključne značajke igre

Postanite smrtonosniji nego ikad — upotrijebite smrtonosne vještine mudrijeg, učinkovitijeg i smrtonosnijeg Ezija. Brzo eliminirajte svoje protivnike korištenjem novog arsenala oružja i sposobnosti, poput poboljšanog slobodnog trčanja i borbe kukom. Iskusite nove razine prilagodbe igranja s izradom bombi i upotrijebite pojačani Eagle Sense da pobijedite svoje neprijatelje i okoliš.

Prilagodite svoj napad — Ezio je ovladao korištenjem eksploziva i sada može kombinirati materijale iz svijeta kako bi stvorio razne bombe koje će služiti mnoštvu funkcija. Birajte između različitih kategorija bombi, uključujući; smrtonosna, taktička i diverzijska.

Trebate odvratiti pažnju čuvaru? Upotrijebite nesmrtonosnu Cherry Bomb da napravite diverziju.

Shrvan od gomile? Upotrijebi krvavu bombu da očistiš područje za brzi bijeg.

Vrijeme je za ubojstvo? Upotrijebite Splinter Bomb s krhkim kućištem koje eksplodira pri udaru i stvori smrtonosne posljedice.

Herald The Return Of A Legend — Doživite povratak
Altaïr, junak izvornog Assassin’s Creeda.

Testirajte svoje vještine protiv najboljih — kritički hvaljeno iskustvo za više igrača postaje još bolje, s potpuno novim timskim modovima i beskonačnom vrijednošću ponovnog igranja.

Putovanje u Carigrad — Istražite živahni i egzotični Konstantinopol, raskrižje Osmanskog Carstva iz 16. stoljeća i sjecište dviju legendi svog vremena, Altaïr Ibn-La’Ahada i Ezia Auditorea da Firenzea. Ovaj golemi grad pruža raznolikija okruženja nego ikad prije, omogućujući brže putovanje ziplineom, zračne napade, putovanje morem i više.

 

Trg A. Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme:
Pon-pet: 08:00h- 18:30h

Mogucnost placanja karticama
Mogucnost izdavanja R1 racuna

Br.tel: 099 5945 414

Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Assassin’s Creed Revelations (Playstation 3)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)