Bloodborne (PS4) – Rabljeno!

15.00

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • Komad: 1
  • Žanr: Akcija, RPG
  • Ograničeno na osobe starije od 18 godina.

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Kategorije: , ,

Opis

Lovite svoje noćne more dok tražite odgovore u drevnom gradu Yharnamu, sada prokletom čudnom endemskom bolešću koja se širi ulicama poput šumskog požara. Opasnost, smrt i ludilo vrebaju iz svakog kuta ovog mračnog i užasnog svijeta, a vi morate otkriti njegove najmračnije tajne kako biste preživjeli.

– Zastrašujući novi svijet: Putovanje u gotički grad pun užasa u kojem poremećene mafije i stvorenja iz noćne more vrebaju iza svakog ugla.

-Strateška akcijska borba: Naoružani jedinstvenim arsenalom oružja, uključujući oružje i sjekače pile, trebat će vam pamet, strategija i refleksi da srušite okretne i inteligentne neprijatelje koji čuvaju mračne tajne grada.

-Nova generacija akcijskog RPG-a: zapanjujuće detaljna gotička okruženja, atmosferska rasvjeta i napredna nova online iskustva pokazuju snagu i hrabrost PlayStation(R)4 sustava.

– Stalno promjenjive tamnice Chalice za istraživanje: Koristite svete kaleže da uđete u mrežu golemih podzemnih ruševina, ispunjenih zamkama, zvijerima i nagradama, za istraživanje i osvajanje sami ili s drugima. Ove proceduralno generirane tamnice nude potpuno nove izazove za savladavanje, a mogu se prenijeti ili podijeliti s prijateljima.

 

 

 

 

 

Trg A. Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme:
Pon-pet: 08:00h- 18:30h

Mogucnost placanja karticama
Mogucnost izdavanja R1 racuna

Br.tel: 099 5945 414

Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bloodborne (PS4) – Rabljeno!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)