Elektro-akustična gitara Guild F-2512E – Rabljeno!

300.00

 • Rabljeno!

   

 • Stanje: 10/10

   

 • Model: F-2512E

   

 • Gitara je 12 žičana.

   

 • Guild F-2512E Maple kombinira dvije Guildove najznačajnije specijalitete: gitare s dvanaest žica i jumbo gitare.
 • Sa svojim velikim, zaobljenim tijelima, jumbo akustične gitare su Guildov forte od 1954. godine; kombiniranje ovog oblika s uvijek popularnom konstrukcijom od 12 žica rezultira akustičnim instrumentom punog tona, impresivnog glasa.
 • Izgrađena s vrhom od čvrste smreke, bočnim stranama od javora i lučnom stražnjom stranom od javora, F-2512E Maple ima svijetli, zvonki ton karakterističan za Guild gitare s dvanaest žica.
 • Guildov prepoznatljiv lučni stražnji dizajn omogućuje veliku glasnoću i projekciju, dugo trajanje i raskošan, pun zvuk. F-2512E Maple ima AP-1 elektroniku koju je dizajnirao Guild Fishman, pau fero prstohvat i most, koštanu maticu i sedlo, bisernu rozetu, kornjačevinu oklopa koja odgovara razdoblju i satenski poliuretanski završni sloj.

 

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Opis

Rabljeno!

Stanje: 10/10

Model: F-2512E

Gitara je 12 žičana.

Guild F-2512E Maple kombinira dvije Guildove najznačajnije specijalitete: gitare s dvanaest žica i jumbo gitare.
Sa svojim velikim, zaobljenim tijelima, jumbo akustične gitare su Guildov forte od 1954. godine; kombiniranje ovog oblika s uvijek popularnom konstrukcijom od 12 žica rezultira akustičnim instrumentom punog tona, impresivnog glasa.
Izgrađena s vrhom od čvrste smreke, bočnim stranama od javora i lučnom stražnjom stranom od javora, F-2512E Maple ima svijetli, zvonki ton karakterističan za Guild gitare s dvanaest žica.
Guildov prepoznatljiv lučni stražnji dizajn omogućuje veliku glasnoću i projekciju, dugo trajanje i raskošan, pun zvuk. F-2512E Maple ima AP-1 elektroniku koju je dizajnirao Guild Fishman, pau fero prstohvat i most, koštanu maticu i sedlo, bisernu rozetu, kornjačevinu oklopa koja odgovara razdoblju i satenski poliuretanski završni sloj.

Trg A. Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme:
Pon-pet: 08:00h- 18:30h

Mogucnost placanja karticama
Mogucnost izdavanja R1 racuna

Br.tel: 099 5945 414

Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elektro-akustična gitara Guild F-2512E – Rabljeno!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)