Killzone Shadow Fall ( Playstation 4 )

14.60

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • 1 komad!
  • Žanr: pucačina
  • Ograničeno na osobe starije od 18 godina.

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Kategorije: , ,

Opis

Killzone: Shadow Fall je najnoviji nastavak iznimno uspješnog Killzone serijala, razvijen isključivo za PlayStation 4 sustav, od strane Guerrilla Games.

Trideset godina nakon događaja Killzone 3, svijet je znatno drugačije mjesto s dvije suparničke frakcije, Helghast i Vektans, živući rame uz rame u futurističkom gradu podijeljenom s ogromnim zidom. Dok Helghasti žive u slamovima, grebući kako bi preživjeli u svom novom domu, The Vektans žive u raskoši ignorirajući siromaštvo njihovih neželjenih susjeda. Mir između ove dvije frakcije visi o niti, gdje bi najmanji incident mogao ponovno pokrenuti rat. Usred svih napetosti stoji Shadow Marshal, najbolji od najboljih, sa jednim zadatkom koji stoji iznad svega: očuvanje mira, bez obzira na cijenu. Kao Shadow Marshal Lucas Kellan, vi ste se zakleli braniti svoju ljudsku braću; ali kad vas misija suoči licem u lice sa tajanstvenom i smrtonosnom Helghast vojnikinjom po imenu Echo, otkrit ćete novu stranu ovog drevnog sukoba, ali i samog sebe.

Borite se kako bi razumjeli istinu u intenzivnoj, imersivnoj borbi Killzone Shadow fall-a ekskluzivno na PS4 sustavu. Kad se granice između dobra i zla počnu raspadati, biti ćete prisiljeni odlučiti kakv junak zaista želite biti.

 

Adresa: Trg A. Starčevića 10 (Nama 1. kat), Osijek

Radno vrijeme: pon-petak: 09:00-17:00

Br. tel: 099 5945 414

e-mail: gradska.zalagaonica@gmail.com

  • mogućnost izdavanja R1 računa

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Killzone Shadow Fall ( Playstation 4 )”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)