Killzone Shadow Fall – Playstation Hits ( Playstation 4 )

18.00

  • Novo!
  • 2 komada!
  • Žanr: pucačina
  • Ograničeno na osobe starije od 18 godina.

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Opis

Killzone: Shadow Fall je najnoviji nastavak iznimno uspješnog Killzone serijala, razvijen isključivo za PlayStation 4 sustav, od strane Guerrilla Games.

Trideset godina nakon događaja Killzone 3, svijet je znatno drugačije mjesto s dvije suparničke frakcije, Helghast i Vektans, živući rame uz rame u futurističkom gradu podijeljenom s ogromnim zidom. Dok Helghasti žive u slamovima, grebući kako bi preživjeli u svom novom domu, The Vektans žive u raskoši ignorirajući siromaštvo njihovih neželjenih susjeda. Mir između ove dvije frakcije visi o niti, gdje bi najmanji incident mogao ponovno pokrenuti rat. Usred svih napetosti stoji Shadow Marshal, najbolji od najboljih, sa jednim zadatkom koji stoji iznad svega: očuvanje mira, bez obzira na cijenu. Kao Shadow Marshal Lucas Kellan, vi ste se zakleli braniti svoju ljudsku braću; ali kad vas misija suoči licem u lice sa tajanstvenom i smrtonosnom Helghast vojnikinjom po imenu Echo, otkrit ćete novu stranu ovog drevnog sukoba, ali i samog sebe.

Borite se kako bi razumjeli istinu u intenzivnoj, imersivnoj borbi Killzone Shadow fall-a ekskluzivno na PS4 sustavu. Kad se granice između dobra i zla počnu raspadati, biti ćete prisiljeni odlučiti kakv junak zaista želite biti.

 

Trg A. Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme:
Pon-pet: 08:00h- 18:30h

Mogucnost placanja karticama
Mogucnost izdavanja R1 racuna

Br.tel: 099 5945 414

Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Killzone Shadow Fall – Playstation Hits ( Playstation 4 )”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)