Sniper: Ghost Warrior 3 – Season Pass Edition ( Playstation 4 )

15.00

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • 1 komad
  • Žanr: Pucačina, akcija
  • Ograničeno na osobe starije od 18 godina.

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Kategorije: , ,

Opis

Idi iza neprijateljskih linija s vrhunskim modernim vojnim strijelcem. Odaberite svoj vlastiti put da biste ostvarili svoje misije kroz neprepoznati otvoreni svijet.

Budite snajper: angažirajte svoje ciljeve iz dugog dometa. Čimbenik visine raspona, brzina i smjer vjetra, kontrola daha i položaj uz odabir oružja i metaka.

Budite duh: probijajte svoje neprijatelje i tiho ih eliminirajte širokim rasponom ukidanja. Napredni igri stealth uključuju dronove rekonstrukciju i vertikalnu navigaciju.

Budite ratnik: Povucite širok izbor naprednih oružja i modificirajte ih tako da odgovaraju potrebama vaše misije i vašem osobnom stilu. Odaberite između pušaka, pušaka, mitraljeza, pa čak i eksploziva.

Budite sva tri: Vi ste američki snajperista koji je pao iza neprijateljskih linija u Gruziji, blizu ruske granice. Nemilosrdni ratni zapovjednici preuzeli su dio tog područja i na vama je da spriječite da se cijela zemlja uruši u kaos.

Istražite velike karte otvorenog svijeta s dinamičnim vremenskim prilikama i ciklusom dan / noć koji zapravo utječu na vašu igru ​​i odluke. Sniper Ghost Warrior 3 je priča o bratstvu, vjeri i izdaji u zemlji natopljenoj krvlju građanskog rata.

 

Trg A.Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme
Pon-pet: 08:00h do 18:30h

Mogucnost izdavanja R1 racuna
Mogucnost placanja karticama

Br.tel: 099 5945 414
Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sniper: Ghost Warrior 3 – Season Pass Edition ( Playstation 4 )”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)