The Last of Us Remastered (PS Hits) ( Playstation 4 )

15.00

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • 1 komad!
  • Žanr: akcija, pustolovina
  • Ograničeno na osobe starije od 18 godina.

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Opis

The Last of Us se odvija u surovoj budućnost, dvadeset godina nakon što je gljivična infekcija izbrisala većinu čovječanstva, pretvarajući ih u mutirane divljake. Oni koji su preživjeli nisu puno bolje, zajedno sa preživjelim smješteni u karantenskim područjima, bore se i tragaju za preostalom hranom, oružjem – i svime drugim čega se mogu domoći.

Joel je jedan od preživjelih, živući život krijumčarenja i trgovanja na crnom tržištu – i sa nekoliko morala. Angažiran je da prevede tinejdžericu po imenu Ellie preko cijele zemlji, no ono što se činilo kao jednostavan posao, pretvara se u očajničko i duboko putovanje kroz ono što je ostalo od Amerike.

The Last of Us predstavlja poznatu, ali opasnu Ameriku, s Joel i Ellie koji doživljavaju fantastičnu, ali brutalnu zemlju kroz svoje putovanje. U bijegu od svog doma u Bostonu, vi ćete istražiti Ameriku koja je temeljito transformirana u posljednja dva desetljeća. Priroda je prisvojila veći dio zemlje, sa zaraslom florom koja nastavlja uništavati ruševine gradova kroz koje putujete.

 

Trg A.Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme
Pon-pet: 08:00h do 18:30h

Mogucnost izdavanja R1 racuna
Mogucnost placanja karticama

Br.tel: 099 5945 414
Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “The Last of Us Remastered (PS Hits) ( Playstation 4 )”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)