Zumba Fitness Move – PS3 – Rabljeno!

7.00

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • 1 komad!
  • Pridružite se revoluciji fitnessa uz zabavno interaktivno iskustvo vježbanja koje spaja zarazne latino i internacionalne ritmove sa začinjenim vrućim plesnim pokretima od salse, merenguea, hip hopa i više. Razigrajte svoj rad uz kućnu zabavu koja nikad ne prestaje!

  • Donesite kući najprodavanije interaktivno iskustvo koje je prodano u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta! Izgradite snagu, tonus i izdržljivost dok plešete uz 30 dinamičnih Zumba rutina, od kojih su neke ekskluzivne za igru!

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Opis

Pridružite se revoluciji fitnessa uz zabavno interaktivno iskustvo vježbanja koje spaja zarazne latino i internacionalne ritmove sa začinjenim vrućim plesnim pokretima od salse, merenguea, hip hopa i više. Razigrajte svoj rad uz kućnu zabavu koja nikad ne prestaje!

Donesite kući najprodavanije interaktivno iskustvo koje je prodano u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta! Izgradite snagu, tonus i izdržljivost dok plešete uz 30 dinamičnih Zumba rutina, od kojih su neke ekskluzivne za igru!

Trg A.Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme
Pon-pet: 08:00h do 18:30h

Mogucnost izdavanja R1 racuna
Mogucnost placanja karticama

Br.tel: 099 5945 414
Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zumba Fitness Move – PS3 – Rabljeno!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)