Zumba Fitness Move – PS3 – Rabljeno!

7.00

  • Rabljeno!
  • Stanje: 10/10
  • 1 komad!
  • Pridružite se revoluciji fitnessa uz zabavno interaktivno iskustvo vježbanja koje spaja zarazne latino i internacionalne ritmove sa začinjenim vrućim plesnim pokretima od salse, merenguea, hip hopa i više. Razigrajte svoj rad uz kućnu zabavu koja nikad ne prestaje!

  • Donesite kući najprodavanije interaktivno iskustvo koje je prodano u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta! Izgradite snagu, tonus i izdržljivost dok plešete uz 30 dinamičnih Zumba rutina, od kojih su neke ekskluzivne za igru!

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Kategorije: , ,

Opis

Pridružite se revoluciji fitnessa uz zabavno interaktivno iskustvo vježbanja koje spaja zarazne latino i internacionalne ritmove sa začinjenim vrućim plesnim pokretima od salse, merenguea, hip hopa i više. Razigrajte svoj rad uz kućnu zabavu koja nikad ne prestaje!

Donesite kući najprodavanije interaktivno iskustvo koje je prodano u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta! Izgradite snagu, tonus i izdržljivost dok plešete uz 30 dinamičnih Zumba rutina, od kojih su neke ekskluzivne za igru!

Trg A.Starcevica 10
Nama 1.kat

Radno vrijeme
Pon-pet: 08:00h do 18:30h

Mogucnost izdavanja R1 racuna
Mogucnost placanja karticama

Br.tel: 099 5945 414
Ne odg.na SMS poruke

NAVEDENE CIJENE ODNOSE SE NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zumba Fitness Move – PS3 – Rabljeno!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)